A receptet egyébként megfeleztem, nem kellett sok, inkább csak ki akartam próbálni milyen lesz. A tojásfehérje nekem kicsit kevésnek tűnt, kicsit száraz volt a massza, de elsőre ragaszkodni akartam a recepthez. A sütőmön nincs hőmérsékletkijelzés, ezért csak úgy érzésre állítom be a gázt. Ez nagyon nem jó, valamit ki fogok találni, mert most is valószínű ez lehetett a gond, mert 20 perc helyett 15 percnél már kissé odaégett az alja. Nem vészes, az inkább zavar, hogy a felülete sem olyan mint lennie kéne. Az íze egész jó, bár érezni a megbarnult alját.
Legközelebb tehát eggyel több tojásfehérjét próbálok, veszek porcukrot :-) és kisebbre veszem a gázt. Ja és citrom sem volt, azt is kihagytam, de tényleg kell bele.
Ilyen lett:
Utolsó kommentek